Program


16. Boogiefeszt - Boogie Show
10

16. Boogiefeszt - Boogie Show

Magyarország legnagyobb boogie woogie fesztiválja idén is visszatér, hogy egy felejthetetlen hétvégét szerezzen minden érdeklődő számára. A 16. Boogiefeszten élőzenés táncos party, fergeteges kétrészes koncert show és afterparty is vár rád.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

**A nagy érdeklődésre való tekintettel a Boogie Show koncertből dupla előadás kerül megrendezésre. A délutáni és az esti előadás teljes mértékben megegyezik.**

Benne van a boogie a lábadban?
Magyarország legnagyobb boogie woogie fesztiválja idén is visszatér, hogy egy felejthetetlen hétvégét szerezzen minden érdeklődő számára. A 16. Boogiefeszten élőzenés táncos est, fergeteges kétrészes koncert show és afterparty is vár rád, hiszen a programok mindenkinek tartogatnak nézni-, hallgatni- és táncolnivalót.

Jöhetsz egyedül, párban, családdal, barátokkal, vagy akár egy nagyobb társasággal! Csak lazíts és bugizz velünk!

Képzeld magad elé, amint három fantasztikus billentyűvirtuóz egyszerre játszik egy hangversenyzongorán, közben a szaxofonos recsegteti, a dobos pergeti, a pöttyös szoknyás táncosok pedig épp a levegőbe ugranak. Ilyen biztos, hogy lesz az idei Boogie Show előadáson! És még sok minden más is! Mire számíthatsz a Boogiefeszten?

Ismét láthatod Edwin Kimmler sokoldalú zenészt, aki három hangszeren is tud játszani és egy igazi showman a színpadon. Élőben hallhatod Jörg Hegemann - a klasszikus boogie woogie nagy mesterének - energikus zongorajátékát. A fesztivál különleges vendége lesz Ben Holder, elismert angliai hegedűs, lélegzetelállító technikájának köszönhetően biztosan egy pillanat alatt füstölni fognak majd a hegedűhúrok. Többszörös világbajnok boogie woogie táncosok, kiváló vendégzenészek, meglepetéselőadók, virtuóz hangszerszólók, zenei bravúrok, egy csipetnyi Amerika, blues, rockabilly, rock and roll, boogie woogie, és még hosszasan sorolhatnánk tovább… Gyere el, hiszen ez az élmény csak rád vár november 29-én és 30-án Győrben!

A Boogiefeszt az elmúlt másfél évtizedben a stílus elsőszámú és legismertebb rendezvényévé vált. Nem véletlen, hogy a műfaj sztárjai Európából és a tengerentúlról is szívesen jönnek az eseményre. Idén 5 országból érkeznek fellépők.

A rendkívül pörgős és sok humorral fűszerezett előadások házigazdája idén is a Dániel Balázs Trió. A rendszeres fesztiválra járók tudják, hogy minden évben vadonatúj műsorral készülnek, és ez idén sem lesz másként. Garantálják, hogy benne legyen a boogie a lábadban!

Újdonságok a fesztiválon
A nagy érdeklődésre való tekintettel idén a pénteki élő zenés táncos rendezvény – Welcome Boogie Party néven - új helyszínen, a Bridge Klubban kerül megrendezésre. A szombati Boogie Show dupla előadásnak ismét a nagyszerű Győri Nemzeti Színház ad otthont. Ebben az évben a nagykoncertek után nem kell egy lépést sem tenni másik helyszínre, ugyanis az afterparty a színház Csillárszintjén lesz, így az esti előadás után azonnal indul az élőzenés party.

Itt bármi megtörténhet… és meg is fog!

2024. november 29-30-án garantáltan felhőtlen szórakozásban lesz részed, ha ellátogatsz a Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál programjaira.

Töltődj fel zenével és boogie woogie-val a 16. Boogiefeszten!

Fellépők:
Jörg Hegemann (D), Edwin Kimmler (D), Ben Holder (UK), William Mauvais & Maéva Truntzer (FR), Sondre Olsen-Bye & Tanya Georgiievska (NOR/UKR), Pleszkán Écska (HU), Friends Little Big Band (HU), Dániel Balázs Boogie Woogie Trió (HU), Dániel Balázs (HU), Meglepetésvendégek

Ne hagyd ki a fesztivál többi programját sem!

További információ: www.boogiefeszt.hu

Ajánlatunk


A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Ajánló


Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

Hányféleképpen bukhat el a szép új világ? A disznók vezetésével az állatok fellázadnak egy angliai gazdaságban, az őket igában tartó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!