Program


50+ éves Táncdalfesztivál

50+ éves Táncdalfesztivál

Utoljára 50+éves Táncdalfesztivál az Arénában!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 11. szombat, 19:00

Az 50 éves a Táncdalfesztivál koncertshow meglepetés sztárvendége: Szikora Robi! Talán kevesen tudják, hogy Robi az első Táncdalfesztiválok hatására kezdett el énekelni és dalokat szerezni. Legnagyobb sikereit -önálló szerzeményei előtt- a barátai körében előadott Fesztivál paródiáival aratta.

Közönségszavazásunk győzteseként a délutáni 14:00-i előadás sztárfellépője pedig a csodás hangú Tabáni István

1969- ben véget ért a Táncdalfesztiválok legendás, nagy korszaka! Egy aranykor lezárult, hogy 50 év múltán egy világszínvonalú show formájában újjászülessen az Arénában. Az elmúlt három évben, fél évszázad után újra eredeti szimfonikus hangszerelésükben szólaltak meg a Fesztivál legnagyobb slágerei. Teltházas koncerteken állva ünnepelt a közönség. Öröm és boldogság sugárzott az arcokról. Elragadtatott kommentek méltatták a show-t. 2020- ban egy újabb aranykorszak zárul le, január 11-én két koncerttel búcsúzik a közönségtől az 50+éves Táncdalfesztivál szimfonikus show az Arénában. Ne hagyja ki a vissza nem térő alkalmat!

Ajándékozzon Karácsonyra Táncdalfesztivált!

.....és jöjjön el Ön is családjával! 

Fellépnek: Zalatnay Sarolta, Késmárky Marika, Poór Péter, Soltész Rezső, Dobos Attila, Solymos Tóni, Koós Réka, Csonka András, Muri Enikő, Vastag Tamás, Ambrus Rita és Derzsi György

Műsorvezetők: Gálvölgyi János és Koltai Róbert

Vezényel: Wolf Péter

Rendező: Meskó Zsolt

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!