Program


9. VIVACE TÁNCFORGATAG
9

9. VIVACE TÁNCFORGATAG

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Aktuális előadások



A rendezvény legfőbb célja, hogy bemutathassuk, hogyan lehet egészen az óvodás korosztállyal, tinédzserekkel és fiatal felnőttekkel magas színvonalú gálaestet megvalósítani. A fiatalok számára megadni a lehetőséget, hogy ekkora közönség előtt, komoly fény- és hangtechnikai háttérrel mutathassák meg milyen tehetségesek, a legnagyobb büszkeség számunkra.

A tánc területén ezek a gyerekek fényezik Budaörs hírnevét a hazai és a nemzetközi versenyeken, fellépéseken és fesztiválokon egyaránt.
Az este programjában zenei megszakítás nélkül váltakoznak a különböző stílusú, műfajú művészeti ágak. Láthatnak jazzbalett, hip- hop, ritmikus gimnasztika, aerobik, fitnesz, akrobatikus rocky, cheerleading és cheerdance produkciókat.

A fellépő egyesületek, mind úttörők voltak Budaörsön saját táncstílusuk meghonosításában.

Ajánló


Szergej Prokofjev HÁBORÚ ÉS BÉKE Kortárs opera Opera tizenhárom jelenetben, két részben, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!