Program


A diótörő - teljes balettzene - Danubia Zenekar

A diótörő - teljes balettzene - Danubia Zenekar

Az ismerős történet új köntösben – Lackfi János meséjével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A hagyományt folytatni kell – a 2023-as karácsonyhoz hasonlóan idén is A diótörő teljes zenéjével ünnepel a Danubia Zenekar. Csajkovszkij gyönyörű dallamaihoz kapcsolódóan ez alkalommal Lackfi János parafrázisát hallgathatja meg a közönség.

Ajánlatunk


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Ajánló


Hányféleképpen bukhat el a szép új világ? A disznók vezetésével az állatok fellázadnak egy angliai gazdaságban, az őket igában tartó…

A sokoldalú előadóművész, zeneszerző és költő, Szarka Tamás koncertjei a magas minőségű magyar kultúrát képviselik: művészete a gyökerekből táplálkozik, előadásmódjában…

Juan Diego Flórez egyike napjaink legjelentősebb vokális előadóinak, akit a BBC minden idők legjobb tenorjai közé sorolt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!