Program


A ZENEGYŰLÖLŐ 2.0 - Opera-sokk

A ZENEGYŰLÖLŐ 2.0 - Opera-sokk

„Operába? Biztos, hogy nem! Szűk, nyikorgós széken ülni tízezrekért öt órán keresztül, várva, hogy a kövér nő végre tényleg meghaljon?” A Danubia Zenekar új szimfonikus zenei stand up estje Janklovics Péterrel, Hámori Máté vezényletével december 27-én az Erkel Színházban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 27. hétfő, 19:30

2021. december 27. 19.30

Erkel Színház (1087 Budapest, II. János Pál pápa tér 30.)

A ZENEGYŰLÖLŐ 2.0

Opera-sokk

Rossini: A sevillai borbély – nyitány

Erkel: Bánk bán – Hazám, hazám

Verdi: Traviata – nyitány

Verdi: Traviata – Parigi, o cara

Verdi: Traviata – Sempre libera

Händel: Rinaldo – Lascia, ch’io pianga

Lehár: A víg özvegy – Lippen schweigen

Kálmán: Csárdáskirálynő – Tanzen möcht ich

Puccini: Turandot – Nessun dorma

Mozart: A varázsfuvola – Die Hölle rache

Verdi: Traviata – Brindisi

Micsoda? Hogy operába, én?? Na neeem. Üljek a szűk nyikorgós széken tízezerért öt órán keresztül, várva, hogy a kövér nő végre tényleg meghaljon, de addig is még énekel vagy fél órán keresztül? Nem, ez nem nekem való, kösz. Inkább az X-faktor, azokon legalább lehet röhögni. Mondjuk, ezen is.

A Zenegyűlölő visszatér, és ezúttal az operába (nem) látogat el. Miért van ez a nagy hájp e körül az egész körül? Valószerűtlen, erőltetett történetek, ósdi díszletek, érthetetlenül éneklő korpulens dívák – miért jó egyáltalán operát hallgatni? Ennek ered nyomába ezúttal újabb szimfonikus zenei stand up estjén Janklovics Péter és a Danubia Zenekar.

Közreműködik:Janklovics Péter– színész, humorista,Rőser Orsolya Hajnalka– szoprán,Ninh Duc Hoang Long– tenor

Vezényel:Hámori Máté

 A Danubia Zenekar és művészeti vezetőjük, Hámori Máté karmester szenvedélye, hogy új utakat építenek a zenéhez, és a rácsodálkozás élményét adják a közönségnek. Akit netán elriaszt a „komolyzene”, A zenegyűlölő 1.0 című előadáson Janklovics Péter humorista kalauzolásával, egy szimfonikus stand-up koncerten próbálhatták meg levetkőzni a műfaj iránti ellenszenvüket. A zenegyűlölő 2.0 előadáson ezúttal az opera világában kalandoznak Mozart, Rossini, Verdi, Puccini, Händel, Erkel Ferenc, Lehár Ferenc és Kálmán Imre népszerű dallamainak segítségével. Miért van ez a nagy hájp e körül az egész körül? Valószerűtlen, erőltetett történetek, ósdi díszletek, érthetetlenül éneklő korpulens dívák – miért jó egyáltalán operát hallgatni? Ennek ered nyomába az új zenei stand up esten Janklovics Péter és a Danubia Zenekar. Közreműködik: Rőser Orsolya Hajnalka szoprán és Ninh Duc Hoang Long tenor, vezényel Hámori Máté.

A koncert 12 éven aluliak számára nem ajánlott!

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk! 

* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!