Program


Adventi koncert

Adventi koncert

Ezzel a hangversenyünkkel szeretnénk bensőséges, szeretetteljes, igazi adventi hangulatot csempészni a kedves hangversenylátogatók életébe. Népszerű, az adventi időszakot idéző dallamokat hallhatnak a barokktól napjainkig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 5. vasárnap, 19:30

Csajkovszkij Diótörője mára elengedhetetlen műsora lett az adventi, karácsonyi koncerteknek, a mai estén a szvitet hallgathatják meg.


Christopher Rouse amerikai szerző műve, a Karolju a nemzetek karácsonyi énekkincse előtt tiszteleg. A szerző az ünnepi időszak hangulatát idézi meg művében, melyben karácsonyi dalokat fűz egybe.


Bach Lipcsében töltött első karácsonyi időszakában került sor addigi legnagyobb szabású műve, az Esz-dúr Magnificat első előadására. A latin szövegű Magnificat Szűz Mária történetét meséli el, ahogy azt a Lukács evangéliuma elénk tárja, s a mű karácsonyi kötődését erősítette, hogy ebben a Magnificatban helyet kapott négy karácsonyi dicsőítő ének.

Közreműködik:

Zemlényi Eszter - szoprán
Balogh Eszter - alt
Megyesi Zoltán - tenor

Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó)

Vezényel: Hollerung Gábor

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!