Program


AlmAcoustic Duo

AlmAcoustic Duo

Alakítsd Te a műsort! Interaktív jazz koncert az AlmAcoustic Duoval
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 10. péntek, 19:00

Ha eddig nem tudtad biztosan, mi is történik valójában egy jazz koncerten, csatlakozz hozzánk erre a különleges estére, ahol az AlmAcoustic Duo beavat a műfaj rejtelmeibe, és ahol Te magad is alakíthatod a műsort. A rövid szakmai kommentárok segítenek abban, hogy megfoghatóvá váljon a jazz elsőre sokszor érthetelen világa, ezáltal az koncert élmény is sokkal intenzívebb és élvezhetőbb lesz! Az AlmAcoustic Duo tagjai mindketten diplomás, a magyar jazz szakma által elismert rendszeresen koncertező előadóművészek, akik évek óta több formációban is együtt zenélnek.

Ajánlatunk


Tolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi Mária evangéliuma című rockoperáját 30 évvel ezelőtt mutatták be a Madách Színházban, azóta az itthoni, határon túli, valamint európai zenés színpadok visszatérő sikerdarabja, Szűz Mária történetét meséli el.

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Sorsuk megváltozásához elég egy téves hívás, egy lelkisegélyszolgálat felkeresése vagy akár egy ételrendelés.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel…

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!