Program


Amerikából jöttem
2

Amerikából jöttem

Műsor:
„Filmes” és klasszikus hangzások, világhíres kórusszerzők, effektusok és színes, farsangi kavalkád az amerikai kontinensről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 25. péntek, 19:00

AMERIKÁBÓL JÖTTEM

Közreműködik:
Kodály Kórus Debrecen
Kodály Filharmonikusok művészei
 
Vezényel: Kocsis-Holper Zoltán
 
Frissesség, örömzene, vidámság, jó hangulat – egy szóval FARSANG! A farsangi időszakban igazán különleges és szórakoztató műsorral készül a Kodály Kórus Debrecen. Az Egyesült Államok sokszínű kulturális terméséből válogatnak Önöknek: a hagyományos kórusmuzsikákon felül érdekes hangzású effektusok, de még egy igazi karibi karnevál is megelevenedik a kórus és vendégei előadásában. A műsorban a „kóruszenei világsztár”, Eric Whitacre mellett az újabb generáció ismert képviselői, Ola Gjeilo és Jake Runestad művei is helyet kapnak. A gospelek és spirituálék, a jazz és a filmzenék világába utazunk, ahol az elmélyülés mellett igazi kikapcsolódás és a szórakozás várja az érdeklődőket.

A jubileumi évad második állomása a koncert: ezúttal a Kodály Kórus vidám történeteiből és az ifjúsággal való kapcsolatáról emlékeznek meg az elmúlt öt évtized tükrében. De megszólítják a mai fiatalságot is: Mit jelent számukra a kóruséneklés? Milyen kóruszenét hallgatnak és énekelnek szívesen? Hogy látják az énekkarok jövőjét? Mit ad nekik a társaság és a zene? Az emlékezés és a koncert fókuszában tehát most az örök ifjúság kerül!

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!