Program


Amy Herzog: JAJ, NAGYI!

Amy Herzog: JAJ, NAGYI!

vígjáték

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 23. szombat, 19:00

AMY HERZOG: JAJ, NAGYI!
Bemutató: 2023. december 23. 16:00
Az Orlai Produkció vendégjátéka.

Ha az unokája hajnali háromkor becsönget egy biciklit tolva, nagy hátizsákkal, hogy csak éppen erre járt, akkor mit tesz a jó nagymama? Először is, a fülébe egy hallókészüléket, aztán pedig nekilát, hogy szállást biztosítson a nagy utazónak. Így kezdődik a nagy nemzetközi kritikai és közönségsikert aratott komédia, amelyben két generáció, két külön világ, két gondolkodásmód és sok ki nem mondott szó keveredik szívmelengető és humoros koktéllá.

A két különös lakótárs megértésről, elfogadásról és továbblépésről szóló története igazi jutalomjáték egy nagy színésznőnek és ifjú partnereinek.

Ahogy egy kritikusa írta: "Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Szereplők:
Molnár Piroska
Rohonyi Barnabás
László Lili

Alkotók:
Fordította: Zöldi Gergely
Dramaturg: Zöldi Gergely
Díszlet: Ondraschek Péter
Jelmez: Kiss Julcsi
Plakát: Csáfordi László
Rendező munkatársa: Szakács Zsuzsa / Varga Miklós
Rendező: Szabó Máté
Producer: Orlai Tibor

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kapunyitás: 17:30 Előadás kezdete: 18:00 Előadás időtartama: 90 perc

Ajánló


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!