Program


Anya-lánya koncert műfaji határok nélkül

Anya-lánya koncert műfaji határok nélkül

Anyák napja alkalmából Horgas Eszter fuvolaművész, és lánya, Somogyi Lili Mária énekesnő „Anya-Lánya műfaji határok nélkül” című koncertjét láthatják az Egressy Gábor Szabadidőközpontban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 5. vasárnap, 17:00

Anya-lánya koncert műfaji határok nélkül
Közreműködik: Neumann Balázs zongoraművész.

A klasszikus, a jazz, latin zene, az operett vagy a musical népszerű dallamai egy világgá álltak össze, anya és leánya személyes történetei közé. Gershwin, Piazzola, Lehár, Csajkovszkíj… egy estén.

Ajánlatunk


A Margitszigeti Színház minden évben nagyszabású eseménnyel ünnepli meg a Nemzeti Összetartozás Napját. A nemzeti összetartozás napja az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékező, június 4-ére eső nemzeti emléknap Magyarországon, melyet 2010. május 31-én iktatott törvénybe az Országgyűlés.

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az énekesek nyújtanak kivételes teljesítményt a világ nagy színpadain, e művek önállóan is megszólaltatható, legnépszerűbb részletei mégis a zenekari számok.

Ajánló


Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!