Program


Ararat  Worship Night Live koncert

Ararat Worship Night Live koncert

Az Ararat Worship Collective budapesti keresztény fiatalokból álló zenekar, akik - saját bemutatkozásuk szerint - Istennek és Istenről szóló dalokat játszanak, melyekkel a céljuk elsősorban nem a szórakoztatás, hanem az evangélium üzenetének hirdetése és Jézus Krisztus személyének középpontba állítása.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 6. kedd, 19:00

ARARAT WORSHIP COLLECTIVE

koncert

Esőnap: szeptember 7.

Kapunyitás: 18.00

Vendégzenekar: 19.00

Ararat: 20.00

Az Ararat Worship Collective budapesti keresztény fiatalokból álló zenekar, akik - saját bemutatkozásuk szerint - Istennek és Istenről szóló dalokat játszanak, melyekkel a céljuk elsősorban nem a szórakoztatás, hanem az evangélium üzenetének hirdetése és Jézus Krisztus személyének középpontba állítása. Szívhez szóló dallamaik, monumentális zenei világuk és a Biblia szellemiségében íródott dalszövegeik keresztények és nem keresztények ezrei számára jelentenek inspirációt és lelki feltöltődést.

A kollektíva 2018-as indulása után rövid idő alatt meghatározóvá vált a magyar keresztény könnyűzenei életben. Dalaikat YouTube-on milliós nézettségek követik, eddigi rendezvényeiket ezrek látogatták.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon megrendezésre kerülő koncerten a népszerű Ararat számok mellett új dalok is elhangzanak majd.

A koncertre támogatói jegyek is vehetők melyek teljes bevételét a zenekar a segítséggel élő gyermekeket és családjaikat támogató KERT Alapítvány számára ajánlotta fel. A támogatói jegyet vásárlók a szervezők jóvoltából hajóval érkezhetnek majd a Margitszigeti Színházba.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!