Program


Ars Sacra Fesztivál: BÉKESSÉG-HÍVOGATÓ // Zsoltározó zsiványok
2

Ars Sacra Fesztivál: BÉKESSÉG-HÍVOGATÓ // Zsoltározó zsiványok

Ezen az estén igazán emberszámba vesszük az Istent, szólongatjuk, nyaggatjuk, hadakozunk, évődünk vele. A zsoltározás mondhatni csodálatos szószaporítás, örvénylő, futamodó, szeszélyes, ősi megszólalásforma.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 14. szombat, 19:00

 Lackfi János mai zsoltáraiban a mindenség sámlijára állva villanykörtét cserélő Istent mutatja be, aki játékosan belekeni a maradék színeket a papagáj tollába, és csepp emberkéket présel ki az emberből, mint tubusból a majonézt. Nem ódon pedellus bácsi, nem házsártos nagymama, hanem szenvedélyes, leleményes, vagány Teremtő, örök játszótárs. 

Molnár György gitáros-zeneszerző, Lackfi Johanna énekesnő és a dobos Kormány Bendegúz pedig a népdalaink dallamára igazított ószövetségi zsoltárokat adják elő színgazdagon, érzékenyen, mert illó, hogy minden nemzet saját énekkel dicsérje az Urat.

 

KÖZREMŰKÖDŐK:

Lackfi János költő

Lackfi Johanna (ének)

Molnár György (gitár, ének)

Kormány Bendegúz (dob)

 

 

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!