Program


Babra koncert

Babra koncert

A déli szláv népek és a Balkán ezerarcú zenei hagyományait újjáélesztő Babra, új műsorában közel százéves vajdasági gyűjtések anyagához nyúl és a délszláv gyökerű saját szerzeményeik bemutatják e zenei kultúra mai napig élő, változó jellegét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 11. szerda, 19:30

Babra: Száz év tambura
08.11. 19:30 - 20:30 (esőnap másnap 08.12)

A déli szláv népek és a Balkán ezerarcú zenei hagyományait újjáélesztő Babra egyéniségét a tamburák egysége, a klarinét és a harmonika összhangja határozza meg, amelyre koronaként kerül az a régies hangvételű, többszólamú éneklésmód, amely arra az unikális és kiveszőben lévő repertoárra jellemző, amelyet ma már csak a közép-európai régióban ismernek a nyelvet is már el-elfeledő szerbek és más balkáni népcsoportok. Új műsorukban közel százéves vajdasági gyűjtések anyagához nyúlnak és a délszláv gyökerű saját szerzeményeik bemutatják e zenei kultúra mai napig élő, változó jellegét.

A zenekar tagjai: Varga Veronika, Babcsán Bence, Koller Dániel, Pozsonyi Dávid, Réti Benedek

Járványügyi szabályok

A Benczúr Kerti Esték Népzenei koncertsorozatát  - a jelenleg érvényben lévő szabályozásnak megfelelően  - védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorú személyek számára látogathatják.  A védettségi igazolvány személyazonosító igazolvány, vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes.

A rendezvény szabadtéri, így a maszk használata csak a beléptetéskor és a pultnál kötelező. A nézőtér területén a maszk használatát a szervezők nem teszik kötelezővé.  Kérjük, ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra! A szabályok a hatályos rendeletek szerint változhatnak.

Kapunyitás: 18 órakor

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!