Program


BAJDABÁ TÖRTÉNETEI - Színes Falu Csoport

BAJDABÁ TÖRTÉNETEI - Színes Falu Csoport

Előadásaink időtartama: kb 45 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 13. szombat, 11:00

A mese egy szorgalmas asszonyról és lusta férjéről szól. A lusta férjet semmi más nem érdekli csak az örökös játék és tréfálkozás. Ezért az asszony, hogy férjét rávegye egy kis munkára, közös játékba, tréfálkozásba hívja. Kisidő múlva a történetekhez előkerülnek a bábok is. A bábelőadásban megelevenedik a leleményes kakaska kalandja, kecskemama és a farkas története és az oktondi majom és a bölcs békák meséje. A vidám történetet hangulatos zene kíséri.

Az előadásokat Tatai Zsolt és Krista Anita játsszák.

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Előadás gyerekeknek, fölnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!