Program


Bálint Ferenc feleséget keres- A Szomszédnéni humoristájának első önálló estje,mv: Török Ádám

Bálint Ferenc feleséget keres- A Szomszédnéni humoristájának első önálló estje,mv: Török Ádám

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Bálint Ferenc soha nem próbálta ki a Tindert, a Bumblet, meg a többi társkeresőt, mert a felesége nem engedte neki. Nem tudja milyen egy kínos randi, érdektelen vacsora vagy elbaltázott hosszú hétvége – ezért ezeket a saját házasságában próbálja megélni.

A Karinthy-gyűrűs humorista első önálló stand up comedy estjéből  kiderül még, hogy miért utálja Tom Cruiset, mi kell ahhoz, hogy ő legyen a férfi a házban, és hogyan kell túlreagálni dolgokat.  Egy egész estés szórakoztató műsor,  főleg felnőtteknek.


 Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

Ajánlatunk


Sena Dagadu immár bő húsz éve a hazai könnyűzenei élet egyik kulcsszereplője. A magyar-ghánai énekesnő az Irie Maffia frontembereként aratta eddigi legnagyobb sikereit, de emellett szólóban is jelentős karrier áll már mögötte. Sena DagaDub című műsorában meditatív, spirituális énje kerül előtérbe.

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Kalandos táncszínjáték Fekete István A koppányi aga testamentuma című regényének ihletésére

Ajánló


A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak…

Lázár Ervin varázslatos, szellemes meséjében az erdő minden lakója tátott szájjal hallgatja a nagy lódítót, az egeret.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!