Program


Beatrice Rana és az Amsterdam Sinfonietta - Zenekar a központban 2022 tavasz

Beatrice Rana és az Amsterdam Sinfonietta - Zenekar a központban 2022 tavasz

Az olasz csizma sarkán született Beatrice Rana ezüst medált nyert a Van Cliburn Zongoraversenyen, Bach Goldberg-variációinak felvételével pedig a Classical Brit Awards jelöltjeként ünnepelték. Már többször fellépett a Carnegie Hallban, legutóbb 2019 októberében, Bach két billentyűs versenyművével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 4. hétfő, 19:30

C. Ph. E. Bach: E-dúr szimfónia, Wq 182/6
Thomas Adès: Shanty – Over the Sea (magyarországi bemutató)
J. S. Bach: d-moll zongoraverseny, BWV 1052
SZÜNET

J. S. Bach: f-moll zongoraverseny, BWV 1056
Walton: Szonáta vonósokra

Beatrice Rana (zongora)
Amsterdam Sinfonietta (koncertmester: Candida Thompson)

Az olasz csizma sarkán született Beatrice Rana ezüst medált nyert a Van Cliburn Zongoraversenyen, Bach Goldberg-variációinak felvételével pedig a Classical Brit Awards jelöltjeként ünnepelték. Már többször fellépett a Carnegie Hallban, legutóbb 2019 októberében, Bach két billentyűs versenyművével. A Zeneakadémián is ugyanezt a két kompozíciót hallhatjuk tőle, ezúttal az 1988-ban alakult Amsterdam Sinfonietta kíséri, amelynek 1995 óta koncertmestere, 2003 óta pedig művészeti vezetője is Candida Thompson. A karmester nélkül működő kiváló zenekar a bécsi klasszicizmus előfutáraként számon tartott, izgalmas és eredeti kompozíciókat hátra hagyott Bach-fiú egyik szimfóniájával nyitja az estet, majd két emblematikus angol zeneszerző darabját szólaltatja meg, Thomas Adès 2020-ban írt kompozícióját magyarországi bemutatóként.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

 

Ajánlatunk


A rengeteg bonyodalom kibogozhatatlannak látszik, de az igazi szerelem egymáshoz hajtja az összetartozó szíveket, hiszen a boldogság valamennyiünktől csak egy karnyújtásnyira van.

A két test és egy lélek egyesüléséről szóló Non Solus, majd a föld és az emberiség kapcsolatát ábrázoló My Land után a világhírű magyar újcirkusz-társulat új produkcióval jelentkezik. A Solus Amor a megelőző kettő szerves folytatása, a trilógia záróköve.

A nagyszabású musicalt – amelyben a Halál lép elő főszereplővé, alakját pedig a valódi Sissi által írt versek ihlették – az egyik legnépszerűbb zenés színházi darabként tartják számon; 1992 óta hódít töretlen sikerrel.

Ajánló


Ez a derűs musical fantasztikus utazás keresztül kasul RockAndRolliában, azaz a rock and roll színes mesevilágában, és végül a csodás…

A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!