Program


Bécs - Budapest újévi koncert a Danubia Zenekarral

Bécs - Budapest újévi koncert a Danubia Zenekarral

A Danubia Zenekar újévi produkciójával a pompás bécsi újévi koncertek hangulatát varázsolja Budapestre megidézve a 19. századi–századfordulós bálok, operett-előadások, hangversenyek elegáns világát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Minden vendéget egy pohár pezsgővel, gyönyörű keringőzenékkel, a Duda Éva Társulat táncosaival, valamint a nemzetközi szinten elismert dívával, Rost Andreával várja a zenekar.

Szenvedélyes keringők vagy kopogó polkák? Bécs vagy Budapest? Klasszikus vagy modern?
Vagy? És!

A koncert a legnemesebb bécsi évindító hagyományokat a zenekartól már megszokott izgalmas újításokkal ötvözve a város egyik legkülönlegesebb újévi eseménye lesz.

Ajánlatunk


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

Filmzene orgonán? Miért ne?! De hogy fog szólni? Izgalmasabban, mint hinnénk, hiszen a többnyire a fejünk fölött függő hangvető leereszkedik, a karzatokon helyet foglaló közönség számára pedig páratlan akusztikai élmény kínálkozik. Az orgona most szó szerint is új megvilágításba kerül, és kiderül, hogy e hangszeren nemcsak a komoly egyházi művek szólnak jól, hanem a könnyedebb műfajok is.

Ajánló


A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!