Program


BONNIE TYLER koncert

BONNIE TYLER koncert

Bonnie Tyler az It’s a Heartache és Lost in France című örökzöld dalaival robbant be a zeneiparba a 70-es évek közepén, majd a 80-as években a Total Eclipse of the Heart és a Holding Out for a Hero című slágereiből lemezek milliói keltek el, amit a Guinness rekordok könyvében is jegyeznek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 27. szombat, 20:30

2004-ben Si Demain című dalából két millió példány kelt el a francia nyelvű országokban. 2013-ban a Beliebe in Me című dalával az Egyesült Királyságot képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon, Malmőben. Ekkor a közönségdíjat a „Legjobb női előadó” és a „Legjobb dal” kategóriában is megnyerte. Ezen kívül az ESC Portugal Awards életműdíját is neki ítélték a Dalfesztiválon nyújtott kiemelkedő teljesítményéért.

Magyarországon 2019-ben kizárólag Tokajban, a Fesztiválkatlanban látható és hallható a wallesi rock-énekesnő!

„A világ zenei ízlése sokat változott, de valamit biztos jól csinálok, hisz én voltam az első Nő, aki felkerült a brit slágerlistára, és a mai napig koncertezem.” – Bonnie Tyler

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!