Program


Borongoló: "Ébredés" - Détár Enikő Estje

Borongoló: "Ébredés" - Détár Enikő Estje

Randevú egy zenés est keretén belül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 28. csütörtök, 19:00

BORONGOLÓ - „Ébredés“ - Détár Enikő estje
Zongorán kíséri: Erős Csaba

Détár Enikő, mint Déryné-díjas, Artisjus-díjas, a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagja címet viselő művésznő színházi munkásságát ismerjük, a musical irodalom gyöngyszemeinek főszerepeit eljátszotta, hogy a legfontosabbakat említsük, szerepelt az Evita-ban, a Cabaré-ban, a Nyomorultak-ban és természetesen a Macskák-ban…

Fentiekből adódóan az előbb említett darabok slágerdalaiból válogatva állította össze műsorát, emellett pedig kalandozni hívja hallgatóit a jazz világába is. Ráadásul néhány kedvenc verséből is hallhatunk majd ezen a személyes, bensőséges hangulatú esten.

A koncert napján a jegyek 2500 Ft-os áron kaphatók az MMMH Rendezvényszolgálatán.
Nagyobb társaságoknak asztalfoglalási lehetőség: a 23/890-366 telefonszám 40-es melléken.

Ajánlatunk


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!