Program


Bródy János - Tudod, én ott voltam

Bródy János - Tudod, én ott voltam

Bródy János Az Illés szekerén és a Ráadás című lemezek sikere után most új zenekarával készül Budapest legjobb akusztikájú hangversenytermében egy különleges koncertre, amelyen dallamokban őrzött közös emlékeinket idézi fel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 22. szerda, 19:00

Bródy János a hatvanas évek óta jelen van a magyar zenei életben, az Illés és a Fonográf zenekarban töltött legendás idők után szerzeményeivel már több évtizede a saját útját járja. A Kossuth- és Liszt-díjas művész hű krónikása fordulatokban és ismétlődésekben gazdag hazai történelmünknek, és következetes képviselője az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában elfogadott közös értékeknek. Bródy János máig hűséges maradt önmagához: nyolc önálló nagylemez és aktualitásukat ma sem vesztő, örökzöld dalok bizonyítják, hogy szerzői és előadói tehetségével hitelesen és mindenki által érthető módon fogalmazza meg nemzedékének álmait és csalódásait. A könnyűzene gyorsan forgó színpadán a legendás művész megmaradt örök Tininek, aki dalokba fordult költészetével elvarázsolja, s a rá jellemző iróniával kijózanítja a szebb és igazságosabb világról álmodókat.
Tudod, én ott voltam című kétórás koncertjén a művész ismét megosztja velünk zenében megfogalmazott véleményét szerelemről, barátságról, küzdelemről, szabadságról, magánéletről, köztársaságról. A jól ismert dalok mellett legújabb szerzeményei is szerepelnek a gondosan összeállított programban, amely remélhetően ezúttal sem fog csalódást okozni a Bródy-dalok rajongóinak.

Bródy János - ének, gitár

Közreműködők:
gitár - Kirschner Péter
hegedű, vokál - Tóth Dóra Lilla
zongora, vokál - Bakos Zita
vokál - Baka Rebeka
basszusgitár - Winterverber Csaba
tangóharmonika - Szász Szabolcs
dob - Mozsik Imre

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!