Program


Budapest Bár Karácsonyi koncert

Budapest Bár Karácsonyi koncert

Tölts el a Budapest Bárral két nyugodt órát december 22-én: élvezd a zenét, hallgasd a dalokat, mártózz meg a csodálatos dalokban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 22. vasárnap, 19:00

BUDAPEST BÁR KARÁCSONYI KONCERT
MOM KULTURÁLIS KÖZPONT
 
Semmiképpen ne gyere el a Budapest Bár Karácsonyi koncertjére, hiszen még ki kell vasalni a függönyt, meg kell sütni a tizedik féle süteményt, el kell menni a piacra 3 kiló pontyért, venni kell még két csomag karácsonyi díszt és egy kiló szaloncukrot és be kell szerezni 4 pár zoknit a nagypapának. Kinek van ideje koncertre menni Karácsony előtt két nappal? Valóban nincs időd? Valóban ezek a fontos dolgok? Vagy inkább azt szeretnéd, ha szeretteiddel együtt elegánsan felöltöznél, megfognád a kezüket, és beülnél a Budapest Bár Karácsonyi koncertjére, ahol nagyszerű muzsikát hallgathatsz, elmerülhetsz a kedvenc dalaidban, lecsendesedhetsz és átadhatod magad az érzelmeknek. Ahol megpihenhetsz, feltöltődhetsz és ráhangolódhatsz az ünnepekre. Tölts el a Budapest Bárral két nyugodt órát: élvezd a zenét, hallgasd a dalokat, mártózz meg a csodálatos dalokban!

Egyébként be is költözhetsz a MOMba erre a napra – a délutáni és esti műsorban ugyanis más-más énekesekkel lépünk fel, így a műsor is teljesen más lesz. Igazi Budapest Bár marathon részese lehetsz, ha mindkét előadásra jegyet veszel!
 
A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.
 
A Budapest Bárt vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka pontosan az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs
kedvenccé vált.
 
A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból.
Örömzene nyitott füleknek!
 
A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Délutáni koncerten fellép a zenekar mellett: Frenk, Németh Juci, Rutkai Bori, Keleti András, Szűcs Krisztián, Kiss Tibor, Kollár-Klemencz László

Esti koncerten fellép a zenekar mellett: Behumi Dóri, Ferenczi György, Keleti András, Lovasi András, Szűcs Krisztián, Mező Misi.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!