Program


Cotton Club Singers - ABBA Jazz

Cotton Club Singers - ABBA Jazz

Ez az este felejthetetlen élményt igér, ahol élőben hallhatják az ABBA legnagyobb slágereirt a világon egyedülálló átiratokban a Mamma Mia-.tól a Dancing Queen-ig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 26. vasárnap, 19:30

Cotton Club Singers - ABBA Jazz

A Cotton Club Singers 2022-ben 15 év szünet után felélesztette a legsikeresebb koncertshow-ját, az ABBA-JAZZ-t. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad által megrendezett koncertre a jegyek hónapokra a koncert dátuma előtt elfogytak, így sajnos rengeteg rajongó lemaradt az eseményről, ezért 2023 január 15-én az új év tiszteletére dupla koncerten megtöltötte ismét a Budapest Kongresszusi Központ nézőterét.

Szeged mindig kiemelt vidéki helyszíne volt a csapatnak. Ezen kívül a zenekar vezetője László Boldizsár 14 éve Szegeden él, így egyértelmű volt, hogy a tél utolsó ABBA Jazz koncert helyszíne Szegeden legyen.

A koncerten fellép az ABBA Jazz lemez négy eredeti énekese Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Fehér Gábor és László Boldizsár.

A koncertet az együttes egykori, ám ma is méltán elismert Cotton Club Band zenekara kíséri majd.

Ez az este felejthetetlen élményt igér, ahol élőben hallhatják az ABBA legnagyobb slágereirt a világon egyedülálló átiratokban a Mamma Mia-.tól a Dancing Queen-ig.

Időben váltsa meg a jegyét, nehogy lemaradjon a tél zárásának legnagyobb szegedi koncertjéről.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!