Program


Családi Vasárnap- Apacuka Zenekar

Családi Vasárnap- Apacuka Zenekar

Az Apacuka zenekar igazi zenecsemegéket kínál koncertjein! A csapat mindent megtesz, hogy a kiváló hangfalatokat igényesen, ízlésesen tálalja a kultúrára, zenére és vidámságra éhes nagyra becsült Közönségnek!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 13. vasárnap, 10:30

Családi Vasárnap
Apacuka zenekar koncertje

A változatosan hangszerelt dallamokban különféle zenei irányzatok is megjelennek, a rocktól a világzenén át a reggae-ig. A zenekar üde színfolt a magyar gyermekzenei palettán.

Pálfi Kriszta énekesnő versei, varázslatos hangja és személyisége kicsiket és nagyokat egyaránt elbűvöl. A dalok mondanivalója, az egyedi stílus és a magával ragadó színpadi produkció teszi különlegessé és emlékezetessé az együttest.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!