Program


Cserebere

Cserebere

magyar vígjáték 1940-ből a Kertmoziban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 31. szerda, 21:00

Cserebere
magyar vígjáték, 87 perc, 1940

Rendezte: Cserépy László
Szereplők: Bordy Bella, Szilassy László, Latabár Kálmán, Kiss Manyi,  Makláry zoltán

Zsolnay Vera az uszodában figyel föl a jóképű Kerekes Istvánra. Nem tudja a nevét, s azt is csak később fedezi föl, hogy kenyérgondjai vannak a fiatalembernek. Ellopatja a fiú ruháját, s új öltönyt küldet neki. Ám egy félreértés folytán a ruhadarab a léha hivatalnok, Tatár István címére érkezik. Közben Vera állást szerez Kerekesnek barátnője, Panni édesapjának cégénél. Csakhogy ez a jótétemény is Tatárt éri utol, s Panni szülei azt hiszik, Tatár István leányuk választottja. Kerekes eközben Cicvarek segítségével Zsolnayék vállalatához kerül. Végül tisztázódik a helyzet, Kerekes párja Vera, Tatáré pedig Panni lesz.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!