Program


Damien White - AGY

Damien White - AGY

Műsor jellege: Mentál műsor
Műsor időtartama: kb. másfél óra
Ajánlott korosztály: 12 éves kortól

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 19. péntek, 19:00

Az emberi agy... Te tudod mire képes?

Most Damien White egyedülálló műsorában olyan érdekes tényeket tálal fel bűvész köntösbe bújtatva, ami minden bizonnyal ámulatba fog ejteni.

Átélhetjük, hogy agyunk miként manipulálható, milyen módon fogja fel a körülötte lévő világot, és ami a legérdekesebb, hogy a bűvészek és mentalisták miként használják ki a sokak által nem ismert hihetetlen tulajdonságait.

Légy részese te is a csodának. Szórakozás, bűvészet és tudomány, egy interaktív bűvészműsor keretein belül.

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Ajánlatunk


Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a nézőhöz, betekintést enged abba a világba, amibe sokáig csak maga Turing léphetett be.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!