Program


ED IS ON

ED IS ON

Az Ed Is On zenekar 2013 óta működik aktívan, a csapat frontembere, énekese és dalszerzője, Tasnádi Bence, a budapesti Katona József Színház színművésze.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 27. csütörtök, 21:00

A csapat a 2013-as Talentométer tehetségkutatón a szakmai zsűri döntése alapján a pop/rock kategória győzteseként jutott tovább, majd a következő két évben folyamatosan koncerteztek budapesti és vidéki klubokban, valamint számos fesztiválra is meghívást kaptak. 2015 őszén megjelentették első nagylemezüket Velem csak a baj van címmel, 2016-tól pedig megújult hangzással és felállással koncerteznek tovább.

2018-ban az együttes Miatta c. klipje különdíjban részesült a 3. Klipszemlén.

A dalokat tartalmas, izgalmas, elgondolkodtató szövegek és könnyed, fülbemászó dallamok jellemzik, a koncerteket pedig átszövi a színházból hozott drámaiság és a szuggesztív előadásmód.

 

A zenekar tagjai:

Tasnádi Bence - ének, basszusgitár

Várvölgyi Szabolcs - gitár

Szilágyi Márton - dob

Wolford Beni - billentyű

 

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

„A Feketeszárú cseresznye magja egy egészen jelentéktelen epizód. Egyetlen pezsgős éjszaka hangulata, amely sehogy sem akar elfakulni bennem.." - Hunyady Sándor, író

Ajánló


2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!