Program


Elvarratlan szálak - Dr. Almási Kitti előadása Budapesten

Elvarratlan szálak - Dr. Almási Kitti előadása Budapesten

A magyarázat nélkül, vagy valamilyen fájdalmas élménnyel záruló meghatározó kapcsolatok kiemelt jelentőséggel bírnak, befolyásoló erejűek lehetnek abban, ahogyan az ember magáról gondolkodik.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Számos tapasztalat hatással van az életvezetési szokásokra, meghatározzák a félelmeket vagy vágyakat, és az egyes helyzetekre adott reakciókat. A konfliktusok, veszteségek nem megfelelő vagy nem elégséges feldolgozása hosszú ideig hordozott csalódottságot, értetlenséget, dühöt, fájdalmat jelenthet az emberek számára.
Almási Kitti klinikai szakpszichológus előadásában támpontokat nyújt ahhoz, hogy a kulcsélményeket milyen módszerekkel érdemes megközelíteni, hogy ne okozzanak elakadást, segítsék a feldolgozás folyamatát.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A gazdag látványvilággal készülő műsorban a Nemzeti Színház ifjú művésze, Herczegh Péter kelti életre a költő alakját. A költőét, aki Zsuráfszky Zoltán szavaival „mindig egy üstökös, egy géniusz marad, aki a forradalmiságával, a lelkével, a verseivel utat mutat.”

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Ajánló


Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy…

Kalandos táncszínjáték Fekete István A koppányi aga testamentuma című regényének ihletésére

A fiatal osztrák pianista, Lukas Sternath már kisgyermekként beutazhatta a világot a Bécsi Fiúkórus tagjaként. Otthoni tanulmányai után ma már…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!