Program


Fejben dől el - Kőhalmi Zoltán önálló estje

Fejben dől el - Kőhalmi Zoltán önálló estje

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Fejben dől el

Kőhalmi Zoltán önálló estje az Erzsébetligeti Színházban.

Ettek-e pizzát a ‘80-as években Szentesen? Mi kell ahhoz, hogy beléphessünk egy motoros bandába? Ki fedezte fel Csepelt? Hogyan udvarolnak a trafikosok? Miért csak férfiaknak vannak hobbijai? Miért csak nők járnak zumbázni?

Kőhalmi Zoltán az emberélet útjának felén – de túl három németjuhásznyi életen – új önálló estjében a fenti kérdések mellett arra is megpróbál választ adni, hogyan békélhetünk meg a világgal, amiben a Bartók Rádión kívül minden változik.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánlatunk


A fiatal osztrák pianista, Lukas Sternath már kisgyermekként beutazhatta a világot a Bécsi Fiúkórus tagjaként. Otthoni tanulmányai után ma már annál az Igor Levitnél tanul, aki tizenegy éve még szintén rising starként mutatkozott be.

Régi balladakincsünk egyik legbecsesebb darabja, a Barcsai szeretője az egészestés bűnügyi táncdráma kiindulópontja. A férjét megcsaló feleségre rettenetes büntetés vár, de vajon hogyan és miért jutottunk el idáig?

Ajánló


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!