Program


Fesztiválkatlan Vacsorahajó - előadás jeggyel érvényes

Fesztiválkatlan Vacsorahajó - előadás jeggyel érvényes

Vacsorával egybekötött, hangulatos hajókirándulásra invitálunk mindenkit Tokajba, a Danuvia rendezvényhajóra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 28. szombat, 17:00

Fesztiválkatlan Vacsorahajó

 

A Fesztiválkatlan 2021-es szezonjában is vacsorával egybekötött, hangulatos hajókirándulásra invitálunk mindenkit Tokajba, a Danuvia rendezvényhajóra.

 

Az egyedülálló és exkluzív program során a látogatók egy két és fél órás kellemes kirándulás során megismerhetik a város életében kiemelkedő szerepet betöltő két folyót, a Bodrogot és a Tiszát. Belekóstolhatnak a helyi gasztronómiába és borkultúrába. Természetesen törekedtünk rá, hogy a választható menü kialakítása során azon látogatóinknak is kedvezni tudjunk, akik nem feltétlenül szeretik a halas ételeket, így mindenki megtalálhatja a számára kedvező fogásokat, legyen szó akár az előételről, főételről, vagy a desszertről.

 

A járatokat alapvetően a Fesztiválkatlan nagyszínpadán megrendezett előadásokhoz igazítottuk, így a Vacsorahajó után kiváló program lehet egy színházi előadás vagy látványos koncert megtekintése.

 

A hajójáratok 17.00 órakor indulnak a közúti híd alatt található kikötőből, de vendégeink gyülekezhetnek a Fesztiválkatlanban is, mivel az ide érkezőket 16.30 órakor buszjárattal szállítjuk el a hajó indulási helyére. A visszautat is biztosítjuk a Fesztiválkatlanba!

 

A Vacsorahajó jegy a Fesztiválkatlan előadására megvásárolt jeggyel együtt érvényes.

 

Vacsorahajó jegyárak:

-         Felnőtt 9.500 Ft

-         Gyermek 6.000 Ft

 

További információ és érdeklődés: +36-47/552-188

 

Halra Bor étterem

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!