Program


Görög Ibolya - Mindennapi maceráink

Görög Ibolya - Mindennapi maceráink

Kapunyitás: 17:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 29. hétfő, 18:00

Görög Ibolya, protokoll-nagyasszonya április legvégén Sopronba látogat.A Miniszterelnöki Hivatal egykori protokollfőnöke, ma már ugyan nyugdíjas, de lendületéből mit sem veszítve saját vállalkozást vezet, előadásokat tart.Ezúttal a hétköznapi életünk harmonikus és sikeres megéléséhez ad jó tanácsokat.

Soproni előadásának címe:

Mindennapi maceráink 

 

Ibolya gondolatai az előadásra készülőkhöz:

„Hogy miért ez a cím?Nos azért, mert az élet, ez a falatka hatvan-nyolcvan év nem a győzelemről szól, hanem arról, hogy sikeresen és kedvünkre vegyünk részt benne. Macerás, nagyon macerás dolog másokkal együtt élni! Odafigyelni, segíteni, megszólítani, kérni valamit. De megéri!

A másfél órás előadás nagyon kevés idő, hogy mindent el tudjak mondani, de az alapokat ígérem, gondosan áttekintjük.

A viselkedési szabályok bizony részei a mindennapjainknak. Az életünk sikeressége, a harmónia megteremtése nagyban múlik ezek ismeretén és betartásán. Gyakorlati példákkal mutatom be, hogy hogyan kell feloldani a kínos szituációkat, hogy hogyan lehet rávenni másokat a helyes viselkedésre.”

 

Az előadáson sok-sok a hétköznapi életünket érintő hasznos információra, sok humorra és egy vidám, jó hangulatban eltöltött estére számíthatnak mindazok, ott lesznek Görög Ibolya protokoll tanácsadó soproni előadásán. 

Kapunyitás: 17:30

Előadás kezdete: 18:00

 

Az előadás időtartama: 90 perc

 

Ajánlatunk


Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az énekesek nyújtanak kivételes teljesítményt a világ nagy színpadain, e művek önállóan is megszólaltatható, legnépszerűbb részletei mégis a zenekari számok.

Ajánló


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Tompos Kátya két éve nem látható színházakban, koncerttermekben és eltűnt a média látómezejéből is. Ennek oka egy daganatos betegség -…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!