Program


Görög Ibolya - Mindennapi maceráink

Görög Ibolya - Mindennapi maceráink

Kapunyitás: 17:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 29. hétfő, 18:00

Görög Ibolya, protokoll-nagyasszonya április legvégén Sopronba látogat.A Miniszterelnöki Hivatal egykori protokollfőnöke, ma már ugyan nyugdíjas, de lendületéből mit sem veszítve saját vállalkozást vezet, előadásokat tart.Ezúttal a hétköznapi életünk harmonikus és sikeres megéléséhez ad jó tanácsokat.

Soproni előadásának címe:

Mindennapi maceráink 

 

Ibolya gondolatai az előadásra készülőkhöz:

„Hogy miért ez a cím?Nos azért, mert az élet, ez a falatka hatvan-nyolcvan év nem a győzelemről szól, hanem arról, hogy sikeresen és kedvünkre vegyünk részt benne. Macerás, nagyon macerás dolog másokkal együtt élni! Odafigyelni, segíteni, megszólítani, kérni valamit. De megéri!

A másfél órás előadás nagyon kevés idő, hogy mindent el tudjak mondani, de az alapokat ígérem, gondosan áttekintjük.

A viselkedési szabályok bizony részei a mindennapjainknak. Az életünk sikeressége, a harmónia megteremtése nagyban múlik ezek ismeretén és betartásán. Gyakorlati példákkal mutatom be, hogy hogyan kell feloldani a kínos szituációkat, hogy hogyan lehet rávenni másokat a helyes viselkedésre.”

 

Az előadáson sok-sok a hétköznapi életünket érintő hasznos információra, sok humorra és egy vidám, jó hangulatban eltöltött estére számíthatnak mindazok, ott lesznek Görög Ibolya protokoll tanácsadó soproni előadásán. 

Kapunyitás: 17:30

Előadás kezdete: 18:00

 

Az előadás időtartama: 90 perc

 

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!