Program


György Ádám (zongora)

György Ádám (zongora)

György Ádám korunk egyik legkiválóbb zongoraművésze 2022. július 4-én a Teleki-Wattay kastélyban ad szólóestet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 4. hétfő, 19:00

György Ádám

2022. július 4. (hétfő), 19.00, Teleki-Wattay kastély, Pomáz

 

György Ádám korunk egyik legkiválóbb zongoraművésze 2022. július 4-én a Teleki-Wattay kastélyban ad szólóestet.

A New York-i Carnegie Hall rendszeres fellépője, a 2012-es labdarúgó-Európa-bajnokság megnyitóján Chopin Vihar etűdjét játszotta, amit több mint 300 millióan kísértek figyelemmel a televízió képernyője előtt világszerte. A Liszt Ferenc-díjas és Steinway művész 25 évesen alapította meg saját iskoláját a György Ádám Kastélyakadémiát, ami mára a világ egyik vezető tehetséggondozó akadémiájává nőtte ki magát.

György Ádám a számára kedves klasszikus művek mellett saját, minimalista szerzeményeivel meséli el történeteit a színpadon, többmilliós követő táborával a közösségi médiában a világ legnépszerűbb klasszikus művésze. Egy igazi világsztár, akit elmondása szerint a történetmesélés a hangszerén keresztül tesz boldoggá.

A világjárvány kirobbanása előtt néhány nappal 2020 márciusában a Carnegie Hallban adott nagysikerű telt házas koncertet, így kétéves szünet után hallhatja őt újra a közönség a György Ádám Kastélyakadémia nyitókoncertjén. A műsorban saját improvizációi hallhatóak majd.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!