Program


Hegedűs a háztetőn

Hegedűs a háztetőn

Kedves Nézőink!
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a hétvégi Hegedűs a háztetőn előadásokra, a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban, elérhető néhány utolsó pillanatos jegy!
Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a C szektor ezen helyeiről korlátozott a rálátás a színpadra. A díszletmozgás néhány jelenetben takarja a cselekményt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 5. szombat, 20:00

Hegedűs a háztetőn

Sheldon Harnick - Jerry Bock - Joseph Stein: Hegedűs a háztetőn című műve a Budapesti Operettszínház előadásában lesz látható a Fertőrákosi Barlangszínházban ezen a nyáron. A musicalt Bozsik Yvette rendezte, és az operett világ legkiválóbb művészei Földes Tamás, Kalocsai Zsuzsa, Oszvald Marika, Gubik Petra, Szolnoki Tibor, Dénes Viktor, Vásári Mónika, Füredi Nikolett és még sokan mások játszanak benne. A közismert mű átmenetet képez az operett és a musical műfaja között, páratlan zenei világával és keserédes humorával szólítja meg a nézőket, s a barlang kivételes helyszínén is megdobogtatja majd a szíveket augusztus első hétvégéjén..

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!