Program


Hill Dog bérlés Normafán
4

Hill Dog bérlés Normafán

Ajándékozz élményt, válassz kalandot!
A 21. század finoman hangolt, míves kivitelű és korszakalkotó járgánya, a modern ember rollere a hill dog.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Ez már nem fa, ez már nem láblóbálós gyerekjáték, ez már nem hagyományos, ez valami más! A 21. század finoman hangolt, míves ki vitelû é s korszakalkotó járgánya, a modern ember rollere a hill dog. A cseh KOSTKA cég legújabb tereprollerjei megérkeztek a High-Tech Sportok Bázisaira és akciós, bevezetõ áron kipróbálhatóak. A downhilles kerékpárokhoz hasonlóan, ezeket rollereket is teleszkópokkal látták el, amelyek révén mesésen finom a lefelé száguldás. A hill dog kiváló tartalom, jól átgondolt külsõben Gyönyörű egyéni (vagy kérésre vezetett) túralehetõségek a Budai hegyekben.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

A voucher (ajándékkártya) a vásárlától számított 1 évig érvényes.
A program időtartama: 3 óra
Nem vezetett túra.
Az ár tartalmazza a térképet, útvonal ajánlatot, védőfelszerelést és a frissítőt (víz/forró tea)!
Korhatár: 12 éves kortól
Súlyhatár: 130 kg
Erdőhasználati díj, balesetbiztosítás díja: 999 Ft / fő / nap - KÖTELEZŐ!


Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!