Program


Home office - Litkai Gergely önálló estje

Home office - Litkai Gergely önálló estje

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 10. hétfő, 19:30

Litkai Gergely estje az új normalitásról szól. Az új normalitás azt sugallja, mintha korábban bármi is normálisan ment volna, vagy jelenleg az észszerűség uralná mindennapjainkat. Digitális oktatás, home office, távolságtartás. Dolgok, amiket úgy kezdtünk alkalmazni, hogy a bevezetésük előtt és után sem volt fogalmunk róla, hogyan kell csinálni. Megváltozott életünk égető kérdéseire kaphatunk választ: mennyi másfél méter, mik a rendőrnyelv alapszabályai, utazhatunk-e piros országból pirosba és mire ügyeljünk egy videokonferencián.


 

Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK 

Ajánlatunk


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Ajánló


GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!