Program


Így viszik át - Nyáry Krisztián alapján

Így viszik át - Nyáry Krisztián alapján

Fiatalos időtlenség, másfél órás szerelemszkeccs Nyári Krisztián közösségi médiát is felforgató Így szerettek ők kötetei alapján.
Azoknak, akik csaltak, és azoknak, akik megcsalattak. Azokkal, akik imádtak. Gyűlöltek. Cseréltek férjet, feleséget, nemet, ágyneműt, rímképletet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 23. kedd, 15:30

Tóth Réka Ágnes: ÍGY VISZIK ÁT
irodalmi szerelemszkeccs
Nyáry Krisztián írásai alapján

Előadja:
Bakonyi Alexa
Döbrösi Laura
Mohai Tamás

Dramaturg: Horváth János Antal

Látvány: Lollipop Factory (Szlávik Júlia tervei alapján)

Rendező: Erdeős Anna

Fiatalos időtlenség, másfél órás szerelemszkeccs Nyári Krisztián közösségi médiát is felforgató Így szerettek ők kötetei alapján.
Azoknak, akik csaltak, és azoknak, akik megcsalattak. Azokkal, akik imádtak. Gyűlöltek. Cseréltek férjet, feleséget, nemet, ágyneműt, rímképletet. De egy valamit soha: a kiolthatatlan szerelmet, amelyet, ha kellett, a szájukban vitték át – a túlsó partra.
Egy este harminchat fokos lázban. Ebéd Kosztolányi Dezsőék otthonában. A telefonbeszélgetés, mielőtt Böhm Aranka kiugrik az ablakon, az elsőről.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!