Program


Irie Maffia - Are you reggae?

Irie Maffia - Are you reggae?

A 2005-ben alakult, nemcsak négy frontemberét - Sena, Busa, MC Columbo, MC Kemon -, de hangszereseit tekintve is klasszikus supergroupnak számító Irie Maffia az ország egyik legnépszerűbb zenekara.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 21. szerda, 20:00

 A nagyszínpados, igencsak sokszínű produkció eredetileg döntően reggae stílusú repertoárral indult, és Senáék most egyetlen este idejére visszatérnek ehhez a kezdeti megszólaláshoz. Egy teljes műsort alakítanak át reggae stílusban, de még az est vendégei is újragondolva adják elő saját dalaikat.

Az Irie Maffia Fel a kezekkel! című 2007-es debütalbumán még főként Jamaica hangzásai uralkodtak, reggae- és dancehallos dalok váltották egymást (és még egy kis dub is visszhangzott), de aztán ahogyan bővült a zenekari felállás, úgy színesedett a repertoár is. És aztán ahogyan színesedett a repertoár, úgy lett az együttes az egyik legnépszerűbb hazai formáció, fesztiválok és nagyszínpadok sztárja. És bár a jamaicai hangulat sosem hagyta el teljesen az Irie-hangképet, most mégis egy különleges kalandra vállalkozik a családias társaság. A Müpában egyetlen koncert erejéig visszatérnek kezdeti stílusukhoz, és egy teljes műsornyi dalt alakítanak át és vissza reggae-be. Izgalmas lesz hallani nagy slágereiket, például a Bajnokot vagy a Hajnali kört autentikus karibi verzióban, és ezt csak tetézi, hogy az est meghívott vendégénekesei, a Margaret Islandből ismert Lábas Viki, továbbá a Ladánybene 27-frontember, László M. Miksa, s a fiatal énekes-dalszerző, Azahriah is teljesen újragondolva szólaltatják meg saját dalaikat. Raggázás, toastolás, lovers rockolás - „Are you reggae?” „Easy as one two three!” Érezzük a „reggae vibe-okat” egy szuper estén át!

Rendező: Müpa

Irie Maffia:

ének: Sena Dagadu
ének: Kéri András
ének, rap: Busa István
ének, rap: Kemon W. Thomas
harsona: Élő Márton
billentyűk: Horváth Gáspár
basszusgitár: Matus Péter
gitár: Szekér Ádám
dob: Dési Tamás
trombita: Meggyes Ádám
szaxofon: Kováts Gergő

Vendégek:

Lábas Viki
László M. Miksa
Azahriah

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!