Program


Jordan Belfort

Jordan Belfort

Jordan Belfort „A Wall Street farkasa” most először tart előadást Magyarországon 2022. november 14-én, a Budapest Kongresszusi Központban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 14. hétfő, 16:00

A WALL STREET FARKASA
JORDAN BELFORT
ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON!

Jordan Belfort amerikai író, vállalkozó, motivációs tréner. Karrierje 1987-ben a Wall Streeten brókerként kezdődött, amíg a saját maga alapította Stratton Oakmont nevű cége a ’90-es évekre sikerei csúcsára nem ért, évente közel 50 millió dollárt keresve. Értékesítőit az általa kifejlesztett és napjainkig finomított egyenes vonalú eladási technikával maga képezte ki. A cég legtermékenyebb időszakában 3000 brókernek adott munkát és több mint ötven olyan világvállalat tanácsadójaként dolgozott, mint például az IBM, a TED Talks, a Delta Airlines, a Deutsche Bank, a Sony, a Toyota, a Ford, a Procter and Gamble, a Royal Bank of Scotland, vagy a MetLife Insurance.

Életét és módszerét számos újság, többek között a The New York Times, a The Wall Street Journal és a The Times hasábjairól ismerte meg a nagyközönség. Könyvei, majd aztán a történetéből Martin Scorsese rendezte kultfilmmel vált világhírűvé, igazi hollywoodi nagyágyúval, Leonardo DiCaprioval a főszerepben. A sikereket és a bukást is bemutató mozi egy rendkívül közvetlen, páratlan kisugárzású embert ismertet meg a világgal, akinek meggyőző ereje az igazi nagy vezéregyéniségekéhez hasonlítható.

"Sokszor voltam Jordan társaságában, kijelenthetem, hogy semmi sem hasonlítható a nyilvános beszédeihez és a kommunikációs képességeihez. Kitartása, igazi példakép lehet a feltörekvő fiatal nemzedéknek. Jordan, az ambíció és a kitartó, kemény munka átalakító erejének a ragyogó példája. Ebben a tekintetben igazi motivátor”. – nyilatkozta az őt alakító, Oscar-díjas DiCaprio.

Büntetését követően, Belfort tudását és tapasztalatait megreformálva világszerte hatalmas érdeklődés mellett tartja tréningjeit, a vállalkozói szellemre és az értékesítési készségekre összpontosítva. Beszédeiben hangsúlyozza, hogy az etika kulcsfontosságú szerepet játszik egy sikeres vállalkozás működtetésében, és hogyan kerülheti el a brókerkarrierje során elkövetett hibákat.

2022. november 14-én hétfőn egyetlen napra érkezik Budapestre Jordan Belfort, hogy a Budapest Kongresszusi Központban tegye tudását közkinccsé a fiatal generációk, a hálózatépítők, az üzleti életben fejlődni vágyók és cégvezetők számára.

Mit kezdjünk az értékesítés során felmerülő kifogásokkal? Hogyan zárjunk le minél több üzletet sikeresen? Miként érjünk el folyamatos ügyfélelégedettséget? Ilyen és hasonló kérdésekre kaphatunk profi segítséget most először A „Wall Street Farkasától”. Az eseményen résztvevők számára ez nem csupán egy előadás a világ legismertebb és leghírhedtebb értékesítési trénerétől, hanem egy egyedülálló eladási és vezetői módszertan elsajátításának lehetősége, ami az üzleti pályafutásának felívelésének egyik kulcsa lehet.

Az előadás kétrészes, és magyar tolmácsolással zajlik.

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Egy nagy lebukás szimfóniája, e-mailekben, telefonokon és csevegő-programokon előadva. Stephanie boldogan éli a hű feleségek életét: gondoskodik a háztartásról, neveli a gyerekeket - aztán egy napon kap saját számítógépet. Be is csap a mennykő.

Ajánló


Az együttes egy igazi SHOW keretében zárja velünk az évet, melyre nagyon készülnek, hiszen először mutathatják meg, hogy milyen az…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A Diótörő balett ötlete a cári színház egykori igazgatójától származott. E. T. A. Hoffmann: A diótörő és az egérkirály című…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!