Program


Kelemen Barnabás és barátai-FAB Ensemble Ferences jótékonysági est az autizmussal élőkért
2

Kelemen Barnabás és barátai-FAB Ensemble Ferences jótékonysági est az autizmussal élőkért

A Ferences Jótékonysági Est mindig az elesettekhez, a nélkülözőkhöz való odafordulásra szeretné felhívni a figyelmet, így idén a közelünkben zajló szomorú események miatt a szervezők kettős célt fogalmaztak meg: úgy döntöttek, hogy az est bevételeinek egy részét ezúttal a ferencesek által működtetett Nagyszőlősi Szent Teréz Rehabilitációs Központnak ajánlják, ahol testi és/vagy szellemi fogyatékkal élő gyermekeket nevelnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 20. szerda, 19:30

Kelemen Barnabás és barátai-FAB
Ensemble
Ferences jótékonysági est az autizmussal élőkért

Műsor
Bach 3.Brandenburgi verseny
Brahms: c-moll zongoranégyes
szünet
Schubert: C-dúr vonósötös

Közreműködnek: Kokas Katalin, Kelemen Barnabás, Csalog Gábor, Fenyő László, Bogányi Tibor,
Dinyés Soma, Rohmann Ditta, Bársony Péter, Marley Erickson, Braimah Kanneh-Mason

Moderátor: Becze Szilvia
Rendező: Ferences Rendtartomány, Fesztivál Akadémia Budapest

A Ferences Jótékonysági Estek sorozatát 2009-ben indította el a Magyarok Nagyasszonya Ferences Rendtartomány. Az általában januárban megrendezésre kerülő esemény bevételeit egy – a ferencesek által megvalósuló – szolgálat támogatására fordítják.

A legismertebb magyar hegedűvirtuóz Kelemen Barnabás és Kokas Katalin, valamint barátaik, a FAB Ensemble állították össze a műsort: Bach, Brahms és Schubert művei csendülnek fel az est folyamán. A nem mindennapi kamarazenei felállás igazi csemegének ígérkezik a zeneszerető közönségnek.

Az elmúlt években a Zeneakadémián tartott rendezvényeket kifejezetten az autizmussal élők megsegítésére ajánlották. A Ferences Jótékonysági Est mindig az elesettekhez, a nélkülözőkhöz való odafordulásra szeretné felhívni a figyelmet, így idén a közelünkben zajló szomorú események miatt a szervezők kettős célt fogalmaztak meg: úgy döntöttek, hogy az est bevételeinek egy részét ezúttal a ferencesek által működtetett Nagyszőlősi Szent Teréz Rehabilitációs Központnak ajánlják, ahol testi és/vagy szellemi fogyatékkal élő gyermekeket nevelnek. A szervezők fontosnak tartják, hogy a háború okozta nehézségek közepette ott legyen az emberek figyelme a kiszolgáltatottabb gyermekeken is.

A Ferences Jótékonysági Est két védnöke dr. Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége és dr. Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek lesz.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!