Program


Kései találkozás-Molnár Piroska, Jordán Tamás

Kései találkozás-Molnár Piroska, Jordán Tamás

A megőszült professzor és páciense kései találkozása lírai fordulataival, humoros, szerethetően ironikus jeleneteivel jutalomjáték a színészeknek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 26. szombat, 17:00

Alekszej Nikolaevich Arbuzov: Kései találkozás
romantikus vígjáték
Az előadást 12 éven felülieknek ajánljuk!

Éjszakánként meghökkentően viselkedik a tengerparti gyógyszálló egyik idős hölgylakója: mezítláb kimászik az ablakon, énekel a holdfényes kertben. Huncut szórakozottságán megütközik a szanatórium hasonló korú, szintén magányos főorvosa. Próbálja rendre utasítani, aztán lassan kénytelen engedni, hiszen találkozni sohasem késő, mindenkinek szüksége van valakire, a boldogság jön, ha hagyjuk, és emlékeztet arra, hogy élünk, még akkor is, ha a jelen már csak pillanatokban mérhető.

Szereplők: Molnár Piroska és Jordán Tamás
Rendező: Sándor Pál

A Rózsavölgyi Szalon előadása

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Ajánló


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!