Program


KICSI ÚT, HOVÁ MÉSZ ? -  Gryllus Vilmos koncert
2

KICSI ÚT, HOVÁ MÉSZ ? - Gryllus Vilmos koncert

Egy szép nyári reggelen biciklizni indultunk a kislányommal. Én a nyeregben, ő a rúdon, a kis ülésében. Ahogy mentünk, ő egyszer csak hátranézett, és azt mondta:

-Papa, énekelj!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 30. szombat, 19:00

 

És én énekeltem, ahogy épp az eszembe jutott: 

„Bicikli, bicikli, de gurul a bicikli…”

És amit aztán közös biciklizéseink közben láttunk-találtunk-csináltunk, abból később mind dal született. Arról, hogy milyen a mezőn a pitypang, hogyan vadászik a vércse, mire jó a napraforgó, és hova megy a traktor. Kik (azaz mik) laknak egy erdei pocsolyában, vagy egy kidőlt fában. Hogy milyen édes a szeder, és milyen csípős a csalán. Utunkat állta egy sorompó, eláztatott minket egy nyári zápor, de dalolt nekünk a sárgarigó és a fülemüle. 

Ezekről énekelek nektek – vagyis veletek, ha van kedvetek. Gyertek, vár a kicsi út!

 

Ajánlatunk


Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!