Program


Kicsiny Balázs - Időhúzás

Kicsiny Balázs - Időhúzás

Kicsiny Balázs az egyik legsokoldalúbb, nemzetközileg is elismert kortárs magyar képzőművész.

Ma már meg is érkezett a nyomdából az Időhúzás katalógusa. Az első 50 vásárló dedikált példányt vihet el. Ára 7900 forint, novemberben 20% kedvezménnyel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Kicsiny Balázs az egyik legsokoldalúbb, nemzetközileg is elismert kortárs magyar képzőművész. Alkotásaiban főleg a különféle foglalkozások és az ezekhez kapcsolódó emberi helyzetek allegorikus dimenziójának vizsgálatára fókuszál. Eltérő időrétegeket sűrít össze egy-egy műalkotásban, így mutat rá az idő- és térbeli távolságok illékonyságára, illetve arra, ahogy a különböző korok egymásra épülve párbeszédben állnak egymással. Emberi jellemeket, filozófiai kérdéseket, nem egy esetben művészettörténeti toposzokat egyesít abszurd ikonográfiájú, figurális pózaiban, amelyek a befogadó szeme láttára válnak élethelyzetekké. A MODEM-ben 2020-ban megrendezett Időhúzás című kiállítása az első olyan tárlat, amely életműve valamennyi korszakának átfogó bemutatására vállalkozott. A kiállítási anyagnál bővebb válogatást tartalmazó kötet különlegessége, hogy a távolságot követelő művészettörténeti elemzést számos ponton „megtöri” a művész személyes visszaemlékezése. Reményeink szerint ennek a művészet és a művészettörténet közötti termékeny feszültségnek, a személyes és a személyest mellőző szférák egyesülésének az eredményeként megszületett kollázs-kötet tovább gazdagítja és árnyalja a Kicsiny Balázs művészetéről alkotott képet.

 

Az első 50 vásárló dedikált példányt vihet el.
Ára 7900 forint, novemberben 20% kedvezménnyel.

Az itt megvásárolt katalógus átvehető - akár két órán belül - minden nap 8 és 19 óra között a MODEM bejáratánál (csengő a biciklitárolók oldalánál). Amennyiben munkaidőn kívül vagy hétköznap szeretné 2 órán belül átvenni, kérjük, írjon egy e mailt a koroknai.edit@modemart.hu címre. 

A katalógus házhoz szállítással is elérhető.

Vásárlásához egy jegyet adunk ajándékba, amely az Időhúzás című kiállítás végéig bármikor érvényesíthető, amint lehetővé válik a személyes látogatás. (A megváltott katalógus-jegy felmutatásával a jegypénztárunkban.)

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!