Program


Kobajasi Kenicsiró és a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara - A zenekar mesterei

Kobajasi Kenicsiró és a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara - A zenekar mesterei

1974-ben a Magyar Televízió I. Nemzetközi Karmesterversenyének győzteseként Kobajasi Kenicsiró egy csapásra vált hazánkban ismertté és a közönség kedvencévé, s még ugyanez év karácsonyán Beethoven F-dúr szimfóniáját vezényelte Budapesten. A kapcsolat azóta is töretlen: a japán dirigens és a magyar komolyzenei élet illetve a hazai publikum között csakúgy, mint Kobajasi és a nagy Beethoven-szimfóniák között.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 11. szerda, 19:30

Weber: A bűvös vadász – Nyitány
Beethoven: 6. (F-dúr) szimfónia, op. 68 („Pastorale”)

A Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara
Vezényel: Kobajasi Kenicsiró

1974-ben a Magyar Televízió I. Nemzetközi Karmesterversenyének győzteseként Kobajasi Kenicsiró egy csapásra vált hazánkban ismertté és a közönség kedvencévé, s még ugyanez év karácsonyán Beethoven F-dúr szimfóniáját vezényelte Budapesten. A kapcsolat azóta is töretlen: a japán dirigens és a magyar komolyzenei élet illetve a hazai publikum között csakúgy, mint Kobajasi és a nagy Beethoven-szimfóniák között. Mindezekről az erős kötődésekről most újra a VI. (Pastorale) szimfónia megszólaltatása kínál majd érzékletes bizonyságot. Méghozzá egy olyan koncerten, amellyel a régóta fogadott honfitársunknak tekintett, a Magyar Érdemrend Nagykeresztjével kitüntetett karmester nemcsak a Zeneakadémia közönségének javát, de egyszersmind a pódiumon helyet foglaló intézményi együttes fiatal muzsikusainak művészi épülését is nagyban szolgálni fogja.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!