Program


Leányálom Kft.
10

Leányálom Kft.

A Vaskakas Bábszínház felnőtteknek szóló előadását valós női sorsok elbeszéléseiből állították össze az alkotók, és a huszadik század második felének magyar könnyűzenéivel és sok humorral fűszerezték, hogy az élettel való -jelen esetben egyáltalán nem véletlenszerű- egyezések szórakoztatóak (is) legyenek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 9. szombat, 18:00

Leányálom Kft.
Bemutató: 2013. április 27.
16 éves kor felett

"Vannak a férfiak. És vannak ezek a nők. Mi. Anyám, nagyanyám, húgom, barátnőm, szomszédom. Valami hasonló bennünk, valami ismétlődik. Valami, ami jó, ami fáj, ami nehéz, ami nevetséges. Sokat köszönhetünk egymásnak. Jót meg rosszat. A földön állunk. Mindent túlélünk. A nők mozgatják a világot. Nem fönt, hanem lent. A piacon, az utcán, a fürdőben, a munkahelyen - például ebben a mosodában."

Dramaturg: Solt Róbert
Díszlet: Kalmár Bence
Jelmez: Tihanyi Ildikó
Mozgás: Fejes Kitty
Zenei szerkesztő: Varga Vince
Rendező: Pelsőczy Réka (Jászai Mari-díjas)

Játsszák: Kocsis Rozi Blattner Géza- díjas, Ujvári Janka Jászai Mari-díjas és Gergely Rozália

Fotó: H. Baranyai Edina

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!