Program


Magyar Nemzeti Balettintézet vizsgakoncert

Magyar Nemzeti Balettintézet vizsgakoncert

Legkisebb táncosaink megmérettetése

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 12. vasárnap, 11:00

A Magyar Nemzeti Balettintézet immáron 6. évada működik, az elmúlt évek alatt az első növendékek már ifjú hölgyekké cseperedtek, komoly tánctudással rendelkeznek. Nagy örömünkre érkezik az utánpótlás is, mára már 6 évfolyamon és 4 előkészítő csoportban tanulnak a gyermekek óvodás kortól. Az elmúlt két évben a járvány miatt nem valósulhatott meg ez az örömünnep, így még nagyobb lelkesedéssel készülnek mesterek és növendékek, hogy egy gála keretében megmutassák mindazt, amit tudnak, tanultak. A fergeteges műsor alapja a klasszikus balett, de sztepp, modern tánc, karaktertánc és néptánc is színesíti a műsort, melyre szeretettel várjuk a rokonokat, barátokat és minden táncszerető embert.

Művészeti vezető: Radine Dace

Mesterek: Chernakova Olga, Csere Éva, Gyarmati Zsófia,Kirejko Dmitrij Taraszovics, Konstantinova Anastasiia, Kovács Dénes, Kőszegi Katalin, Mráz Kornélia, Pavlova Tamara, Radina Dace, Stáry Katalin, Szakács Attila, Tarasova Kateryna, Vetési Adrienn

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

bohózat két felvonásban

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!