Program


Mamma Mia! - kertmozi

Mamma Mia! - kertmozi

A húszéves Sophie Sheridan szórakozott édesanyjával, Donnával egy kis görög szigeten él, ahol Donna a Villa Donna szállót vezeti. Sophie rövidesen hozzámegy vőlegényéhez, Skyhoz, és szeretné, ha édesapja vezetné az oltárhoz, azt azonban nem tudja, ki is ő.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 29. kedd, 20:00

Mamma Mia!

amerikai-angol-német zenés vígjáték, 109 perc, 2008

A húszéves Sophie Sheridan szórakozott édesanyjával, Donnával egy kis görög szigeten él, ahol Donna a Villa Donna szállót vezeti. Sophie rövidesen hozzámegy vőlegényéhez, Skyhoz, és szeretné, ha édesapja vezetné az oltárhoz, azt azonban nem tudja, ki is ő. Donna régi naplóját elolvasva a lány arra a következtetésre jut, hogy három férfi közül kell kiválasztania a megfelelőt. Meghívja hát Samet, Harryt és Billt is az esküvőre anélkül, hogy anyjának bármit is szólna.

A Mamma Mia! az azonos című West End-musical 2008-as filmváltozata. A brit-amerikai koprodukcióban készült romantikus vígjáték az ABBA együttes dalaira épül, s az egyiknek a címét viseli.

A Mamma Mia!-t két Golden Globe-díjra jelölték, a legjobb vígjáték/musical és a legjobb vígjátéki színésznő (Meryl Streep) kategóriákban.

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Közreműködők:

Meryl Streep (Donna)

Colin Firth (Harry Bright)

Pierce Brosnan (Sam Carmichael)

Amanda Seyfried (Sophie)

Stellan Skarsgard (Bill Anderson))

Julie Walters (Rosie)

Christine Baranski (Tanya)

 

Rendező: Phyllida Lloyd

Forgatókönyvíró: Catherine Johnson

Zeneszerző: Stig Anderson, Benny Andersson, Björn Ulvaeus

Operatőr: Haris Zambarloukos

Producer: Benny Andersson, Tom Hanks

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!