Program


MESEUDVAR: Jambóza Bábcirkusz

MESEUDVAR: Jambóza Bábcirkusz

Pantomim- és marionettjáték
kevés szöveggel, zenére

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 3. szerda, 17:30

MESEUDVAR: Jambóza Bábcirkusz
Ajánlott korosztály: 3-70 év

Figyelem, figyelem! Világkörüli útjáról visszatért és most Önökhöz is ellátogat a világ legkisebb cirkusza, a Jambóza Bábcirkusz. Tessék csak, tessék! Tekintsék meg a világ összes tájáról idesereglett művészek fantasztikus produkcióit. Mirabella, a lábujjhegytáncosnő egyedülálló mutatványa! A három "Zsákk" bravúros ugrószáma! Az idomítás csodái! Bűvölet és szemfényvesztés! Lánctépő és szabaduló erőművész, a testnek és léleknek diadala! Bohócok! Csak ma este, és csak nálunk! Porondmester: Mügemajom. Csak tessék, csak tessék! Itt a soha vissza nem térő alkalom.

Játszható szabadtéren és kamaratermi körülmények között. A rövid, humoros és lírai jelenetek szereplői fából faragott marionettfigurák. A cirkuszi produkciók sorát élő bohócjelenet zárja. Már a legkisebbek is jól szórakoznak rajta.

Bábok és bőröndök: Mátravölgyi Ákos
Kalapok, kosztüm: Fekete Anetta
Egyik hölgy: Tóth Anita
Másik hölgy: Szluka Judit

Az előadás létrehozásában segítséget nyújtottak:
Soros Alapítvány
Ciróka Bábszínház
Ágoston Béla
Kutas Rudolf
Kiss Tamás

Jó szórakozást kíván a cirkusz társulata!

Ajánlatunk


Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!