Program


Modem-jegy
8

Modem-jegy

Februárra újabb Modem-jegy a művészetkedvelőknek! 

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Támogatójegy jelképes összegért MODEM- és művészetbarátoknak.

200 forint egy színért és egy háttérképért - a cél, hogy elérjük az ezret.
Korlátlan mennyiségű jegy, korlátozott színű és megjelenésű háttérképpel - kattints ide, válaszd ki a művészetkedvelő háttérkép színét, majd vásárlás után küldjük is e-mailben.

Tavaszi Modem-jegy művészetkedvelőknek!

Ezúttal a lila és a piros háttér került a középpontba, az előzőnél játékosabb grafikával, telefonos háttérképnek, de nemcsak az fiatalabb korosztály számára! Minden jegy számít, az elmúlt napokban több mint százan vettek már támogatójegyet Modem-háttérrel. Folytassuk most is, ismét 200 forintért az újabb színekkel! Mi pedig folytatjuk a programjainkat, újabb művészekkel - egyelőre továbbra is az online térben!

 

Ajánlatunk


Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!