Program


Musical klub - Sport és Musical

Musical klub - Sport és Musical

Esőnap: 2024. augusztus 1. csütörtök 20:00
Sport és musical - sportoló énekesek, éneklő sportolók, az Olimpia jegyében.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 31. szerda, 20:00

A Színészválogatott tagjai, valamint olimpiai- és világbajnok sportolók a Musical Klubban 

Sztárvendégek: 

A színészválogatott tagjai: Puskás Peti (csapatkapitány), Baksa András, Kocsis Dénes, Laklóth Aladár, Makrai Pál, Szondi Tamás, Varga Miklós. 

Sportoló művésznők, többek között Cseke Brigitta. 

Olimpiai- és világbajnok sportolók: Géczy Erika és Kőbán Rita (kajak-kenu), Mizsér Attila (öttusa), Gergely Gábor (asztalitenisz).

Különleges vendégek: az Elte-Beac Cheerleader csapata, Kovácsik Rita vezetésével, valamimt Arlóy Zsófia paralimpikon, para-asztaliteniszező

Házigazdák: 

Borsi László, producer-szerkesztő-műsorvezető, 

Kocsák Tibor, Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, zongoraművész, karmester, a Madách Színház zenei vezetője.

A Musical Klub júliusban is különleges, ezúttal a sporthoz is kötődő műsorral készül a Benczúr Kerti Esték programsorozatra. A házigazdák a legismertebb foci- és sportrajongó hazai musicalénekeseket és világhírű, sikeres sportolókat hívnak el. 

Sok zenével, ismert slágerekkel, kötetlen beszélgetésekkel, máshol nem hallható sztorikkal, kulisszatitkokkal, izgalmas meglepetésekkel, improvizációkkal várják a nézőket.

A vendégek legkedvesebb dalaikat is elhozzák az estre. Egy jókedvű, vidám, humorban, de komoly történetekben is bővelkedő két óra vár a közönségre, ahol a művészek és sportolók egy egészen más oldalukat is megmutatják.

Az előadás hossza: 120 perc, egy szünettel

 

Ajánlatunk


Hagyomány, hogy a BFZ évada új operaprodukcióval indul. Fischer Iván a legváltozatosabb műveket választja ki Mozarttól Monteverdin át Brittenig, és nemegyszer fordít egyet azon a bizonyos csavaron.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Ajánló


Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!