Program


Online Pál Feri atya előadása - Fordulat:a változás kulcsa

Online Pál Feri atya előadása - Fordulat:a változás kulcsa

Hogyan lehet elviselni a nehéz változásokat? Amikor meghirdettük a Klauzál Akadémia következő előadását nem gondoltuk, hogy életünk legaktuálisabb kérdéseire kaphatunk választ a római katolikus pap, mentálhigiénés szakembertől.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 8. kedd, 18:00

ONLINE Pál Feri atya előadása

Pál Feri atya "Fordulat: a változás kulcsa" című előadását online közvetítjük azok számára, akik érvényes belépőjeggyel rendelkeznek.

FONTOS! Az előadás 2020. december 8., kedd 18 órától december 9., szerda 18 óráig tekinthető meg.

Ha Ön jegyet váltott az előadásra kérjük, a jegy@klauzalhaz.hu e-mail címre küldje el szkennelve vagy fotózva belépőjegyét (jól látható legyen a vonalkód), REGISZTRÁLOK AZ ONLINE PÁL FERI ELŐADÁSRA szöveggel.

FONTOS! Az online közvetítést érvényes gmail-es e-mail címmel tudja megtekinteni.

FONTOS! Regisztráló e-mail-jeiket december 7-éig. várjuk.

 

Amennyiben nem rendelkezik technikai feltételekkel az online előadás megtekintésére, akkor a veszélyhelyzet elmúltával bármelyik 2021-ben meghirdetett előadásunkra beválthatja belépőjegyét 2000 Ft értékben.

Hogyan lehet elviselni a nehéz változásokat? Amikor meghirdettük a Klauzál Akadémia következő előadását nem gondoltuk, hogy életünk legaktuálisabb kérdéseire kaphatunk választ a római katolikus pap, mentálhigiénés szakembertől.

Pál Feri felépülése utáni első online szentmiséjén arról beszélt, hogy legyünk a vírusnál erősebbek.

„A reménységet az is táplálhatja bennünk, hogy nincs az a vírus, ami kicsavarná a kezünkből azokat az egyszerű lehetőségeket, amelyek alapján jól bánhatunk egymással, tehetünk egymásért és magunkért.” „Olyan sok jó érzést tudunk adni vagy szerezni vagy elindítani mások életében! Igenis számít, hogy legyenek jó, pozitív érzéseink, amelyekre vissza tudunk emlékezni, és kapaszkodót találni bennük. És azt mondani: De jó! A mai napomban is sok szép dolog volt.”

A Forbes áprilisi számában olvashattuk: „Mindenképpen lesz újraindulás, egyszer csak elkezd majd talpra állni a világ. Mi fogjuk eldönteni, hogy milyen alapon szervezzük újra magunkat egyénileg, csoportosan, intézményesen. (…) Nem elfeledve, hogy miként aggódtunk az apánkért, a nagymamáért, hogy mennyire jólesett, ha segítettek nekünk, vagy hogy legalább utólag milyen hálásak vagyunk az egészségügyi dolgozóknak vagy a bolti eladóknak. (…) … most 7,5 milliárd embernek lesz közös kulturális, történelmi tapasztalata. Ahogy az idősebbek például a háborúról vagy 1956-ról is őriznek emlékeket, és a gazdasági világválságról is sokunknak van tapasztalata. (…) Egy idő után már elsősorban nem a vírussal van és lesz dolgunk, akkor sem, ha még tart a járvány, hanem magunkkal. Mégpedig azért, mert az igazság, a tudás önmagában nem hoz változást. A változást az ember hozhatja létre azáltal, hogy van bátorsága és ereje az igazsággal szembenézni, akármi is legyen az.”

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!