Program


Ónodi Eszter & the Open Pub koncert

Ónodi Eszter & the Open Pub koncert

Az Ónodi Eszter & The Open Pub közfelkiáltással jött létre az Én úgy alszom című dal videójának forgatásán. A klip így aztán egy nagylemez első gyöngyszeme lett, amely 2021 októberében jelent meg.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 11. péntek, 19:30

Az Ónodi Eszter & The Open Pub közfelkiáltással jött létre az Én úgy alszom című dal videójának forgatásán. A klip így aztán egy nagylemez első gyöngyszeme lett, amely 2021 októberében jelent meg. A „kocsma” törzsvendégei és személyzete kiváló muzsikusok, élükön az ország legnépszerűbb színésznőjével!

A lemez hangulata a sanzonok, a hazai alter és a jazzy popzene határai közt mozog, széles, meleg akusztikus hangzás jellemzi.

 A szövegek többségét Karafiáth Orsolya költő jegyzi, Egressy Zoltán, Högenwarth Richárd, Vető János mellett. Felkerült a lemezre két eredeti, Kirschner Péter által producelt Szabó Balázs dal is, valamint egy Trabant és egy Bródy dal feldolgozása is.

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!